I veckan var det dags för bilbesiktning, för mig är det alltid lite pirrigt. Jag kan inte påstå att bilar är mitt största intresse, men däremot tycker jag om när allting fungerar som det ska. Några dagar innan besiktningen började jag dock att höra ett märkligt skrammel runt avgasröret. Skramlandet gjorde att jag valde att åka in till verkstaden här i Rosengård innan besiktningen, det är onödigt att behöva göra en ombesiktning om man vet att något på bilen inte fungerar. Bilverkstäderna här i Rosengård är dessutom så bra! De ger en riktigt bra service och kan alltid sin sak. De började med att kolla motorn, därefter halterna från avgasröret och kunde då konstatera att något inte var som det skulle med bilens katalysator utan behövde bytas ut. Det är inte billigt med en ny del, men det gick bra tack vare vår bilservice här som beställde en ny på nätet. Efter bara några dagar kom den här katalysatorn med rätt modell till bilverkstaden och de bytte ut den snabbt. Bilbesiktningen gick därefter bra! Så tack till Rosengårds bilservice.

Viktigt med bra katalysator

(Visited 1 times, 1 visits today)