Alltså, jag är så sugen på att göra om här hemma. Älskar min bostad, men är trött på en del av dess inredning. När jag har tid över brukar jag surfa runt på confidentliving.se, de har väldigt mycket fina saker. Ibland räcker det ju också att man byter ut till exempel sina soffkuddar för att rummet ska få en ny karaktär och för att det ska kännas fräscht. Eller en lampa till exempel, nya ljuskällor gör mycket för ett rum. Funderar starkt på att köpa en ny taklampa till mitt vardagsrum, den jag har är så himla tråkig dessutom ger den dåligt ljus vilket gör att rummet känns ännu trängre och tråkigare än vad det faktiskt är. Har sett ut en jättefin lampa på Confident living, den kostar en slant, men det kan det vara värt. Jag ska ju trots allt bo i min lägenhet ett bra tag framöver.

(Visited 1 times, 1 visits today)