Jag tror fortfarande både jag, Rosengård och säkert stora delar av svenska folket fortfarande är berörda och stolta över Zlatan efter att ha sett dokumentären som gick på TV.

Oavsett om du gillar fotboll eller om du gillar Zlatan så måste man hålla med om att han är en otrolig talang. Har suttit och surfat runt lite på youtube och kollar på olika klipp om honom och han gör ju sånt som ingen annan gör.

Snacka om att ”tänka utanför boxen” när han kör sina akrobatiska kickar och sparkar, och på något märkligt sätt så blir det ju mål också. Jag är så imponerad av denna mannen så jag nästan tror att jag är lite kär i honom 🙂

Såg en VM-match med honom, mot ett land som jag tyvärr inte kommer ihåg, där en spelare sprang rakt in i Zlatan, som hade bollen, och skulle tackla honom. Det är ju bara det att denna spelaren var betydligt mindre och lättare än Zlatan. Detta gjorde att det såg ut som att han sprang rakt in i en vägg och blev liggande själv på gräset och Zlatan spelade på som om inget hade hänt – RESPECT!

Vad kan jag säga – hatten av för kund Zlatan!

zlatan 1

 

 

(Visited 90 times, 1 visits today)