Jag hittat en sista minuten flygbiljett till Mallorca, behöver lite paus från mitt liv i Sverige. En skillnad mellan Sverige och Spanien som jag har funderat över är att när det är varmt i Spanien är det inte är ovanligt att man går in i affärer för att kyla ner sig när det är varmt och nästan alla har AC hemma. I Sverige är det nästan bara när man åker bil som man kan kyla ner sig under en värmebölja. För ett tag sedan var det en sådan där dag när jag hade en massa ärenden. Räddningen den dagen var kompisen som kom och hämtade mig i sin nya bil och jag kunde köra AC:n på högvarv. För övrigt är det en bil som är ganska häftig att ibland få joyridea lite i med tunga högtalare, låga säten och ett sportluftsfilter som skapar riktigt mäktigt motorljud.

En kille i bil med AC
Flygplan landar i Sverige

(Visited 1 times, 1 visits today)