riktigt snygg den här fåtöljen som jag hittade. Den skulle passa så bra hemma hos mig. Att sitta i den efter en härligt lång middag och dricka en kopp mynta te skulle vara charmigt. Jag trivs verkligen med att göra fint hemma och göra om. Just nu känner jag att det ger mig energi att titta runt på sidor efter inredning och nya möbler. Just den här tycker jag väldigt mycket om och hittar en hel del saker jag skulle vilja ha. Jag får nog sätta mig och fundera över hur jag vill ha det så jag får en röd tråd genom hela hemmet. Jag gillar ju mycket färg och form och det passar bra till mig och mina vänner. Jag tycker de har mycket fint på sidan som man känner att man bara måste ha. Läste lite om det och dem har bra rykte angående leverans och annat också. Det är viktigt för mig när jag ska beställa något.

(Visited 1 times, 1 visits today)